خدماتی که ما ارائه میدهیم

من یک پاراگراف هستم درمورد این بخش که دوبار کلیک من را تغییر دهید.

خدمات ارائه شده


بتن متخلخل​​​​​​​​​​​​​​

بتن ساده

بتن پلیمری

بتن الیافی

بتن غلطکی

بتن از پرکاربردترین مصالح ساختمانی است که در بسیاری از سازه‌های عمرانی مورد استفاده قرار می‌گیرد. ویژگی اصلی بتن ارزان بودن و در دسترس بودن مواد اولیه آن است. این سنگ مصنوعی، ترکیبی از سنگدانه و ماده چسبنده (بایندر) است.

بتن متخلخل نوعی از بتن با اسلامپ صفر است که با ساختار متخلخل خود اجازه عبور آب را می‌دهد. این نوع بتن عمدتاً در روسازی‌های سبک مورد استفاده قرار می‌گیرد و می‌تواند رواناب ایجاد شده در سطح را زهکشی نماید. مواد تشکیل دهنده بتن متخلخل سیمان پرتلند، سنگدانه درشت، مقدار کم یا فاقد ریزدانه، آب و مواد افزودنی می‌باشد.​​​​​​​

بتن خودتراکم یکی از انواع بتن‌های نوین است که با کارایی بالا همواره عملکرد خوبی در برابر جداشدگی سنگدانه‌ها از خمیر سیمان را از خود نشان می‌دهد. مصالح استفاده شده در بتن خودتراکم تقریبا همانند بتن معمولی می باشد ولی با این تفاوت که سنگدانه‌های مورد استفاده در بتن خودتراکم در ابعاد کوچک می باشند و در برخی موارد برای ساخت آن علاوه بر مقادیر نسبتاً زیاد فوق روان‌کننده، از افزودنی لزجت دهنده نیز استفاده می‌شود.

بتن خودتراکم


بتن غلطکی یا بتن متراکم شده با غلطک از انواع ویژه بتن است که اغلب برای روسازی و سدسازی مورد استفاده قرار می‌گیرد. یکی از ویژگی‌های منحصر به فرد بتن غلطکی، اسلامپ تقریبا صفر آن در حالت تازه است. این ویژگی، امکان تحکیم مناسب و دستیابی به ویژگی‌های مورد نظر را فراهم می‌کند.​​​​​​​

در ساخت این نوع بتن از کامپوزیت‌ها به‌عنوان یک فناوری نوین در صنعت ساخت و ساز استفاده می‌شود. از جمله مواد جدیدی که جایگاه ویژه‌ای در ساخت‌وساز به خود اختصاص داده، افزودنی‌های و الیاف تقویت‌کننده می‌باشد. این مواد همواره باعث بهبود مقاومت خمشی در بتن می‌گردند.

پلیمر و محصولات پلیمری از سال 1990 مورد توجه قرار گرفتند و در این سال برای اولین بار مصرف پلیمرها از نظر حجمی بیشتر از آهن بود. استفاده از پلیمر در بتن باعث ارتقاء خواص بتن در ساخت‌ و ساز گردیده است. بتن‌های پلیمری از نمونه متداول سیمانی عملکرد بهتری دارند و به همین دلیل امروزه کاربردهای فراوانی دارند​​​​​​​.

به دلیل اثرات نامطلوب زیست‌محیطی ناشی از تولید سیمان و به‌موازات آن افزایش گرمایش جهانی، نمی‌توان این حجم وسیع از ساخت و ساز را فقط با بلوک‌های سیمانی و بتن مسلح مرتفع ساخت، بلکه باید از مواد طبیعی مانند خاک (رس، سیلت، ماسه)، به‌عنوان مصالح ساختمانی بیشتر بهره برد. بنابراین خاک، یکی از بهترین گزینه‌ها برای پاسخگویی به این تقاضا است.​​​​​​​
​​​​​​​در صورت استفاده از یک منبع قرضه محلی، خاک به‌صورت فراوان در دسترس می‌باشد و از سوی دیگر علاوه بر قابلیت بازیافت فراوان، مشکلات حمل و نقل را هم کاهش می‌دهد.

عملکرد عالی مصالح بر پایه گرافن اخیراً توجه محققان مهندسی عمران را به استفاده از آن در کامپوزیت‌های سیمانی به نحوی جلب نموده است که استفاده از گرافن در بتن به‌عنوان انقلاب بزرگی در صنعت تکنولوژی بتن قلمداد می‌گردد. زیرا طبق آخرین تحقیقات، استفاده از گرافن منجر به افزایش 146% در مقاومت فشاری و 400% کاهش نفوذپذیری در بتن می‌گردد. لذا متعاقباً برای رسیدن به خواص مکانیکی و دوام طراحی شده میزان استفاده سیمان در بتن کاهش می‌یابد که طبیعتاً مقدار انتشار گازهای گلخانه‌ای ناشی از تولید دی اکسید کربن بر اثر فرآیند ساخت سیمان به میزان 446 کیلوگرم CO2 در هوا کاهش خواهد یافت.​​​​​​​

بتن رسی

بتن گرافنی​​​​​​​

بتن سبک

در سال‌های اخیر تقاضا برای استفاده از بتن سبک در طیف گسترده‌ای از پروژه‌های ساخت و ساز به دلیل کاربردهای متنوع آن افزایش یافته است. این بتن‌ها به‌گونه‌ای ساخته شده‌اند که وزن به‌مراتب کمتری از بتن‌های معمولی دارند. استفاده از بتن سبک در مقایسه با بتن‌ معمولی مزایای بسیار زیادی را دارد. سبک بودن این نوع از بتن‌ها باعث کاربرد وسیع آن‌ها به‌عنوان عایق‌های حرارتی و صوتی شده است.

بتن زنده بتنی است که ترک‌های کوچکی را که در مراحل اولیه رشد بتن به خودی خود ایجاد می‌شود، التیام می‌بخشد. در حین ساخت این نوع بتن، مقداری آب مخلوط با باکتری آبی جایگزین می‌گردد. مکانیسم در این نوع بتن به این صورت است که بتن از باکتری‌های زنده تشکیل شده و خوراک آن هم نیز تأمین می‌شود. در ساخت بتن زنده با استفاده از باکتری، محققان موفق به تولید نوعی از بتن زنده شده‌اند که در آن دی اکسید کربن نفوذ یافته در بتن به کربنات کلسیم تبدیل می‌گردد. از آنجائیکه کربنات کلسیم دارای جرم مولی بالا در مقایسه با محصولات هیدراتاسیون می باشد، متعاقبا مقاومت فشاری نمونه هم افزایش خواهد یافت.

بتن آب‌بند به بتنی گفته می‌شود که همه تدابیر و تمهیدات لازم جهت کاهش نفوذپذیری و آب بندی در آن دیده شده باشد. آب بندی سازه‌های بتنی به دو روش قابل انجام می‌باشد. روش نخست کاهش نفوذپذیری، کنترل و نگهداری در ساخت بتن و روش دوم مربوط به اجرای تمهیدات پس از ساخت است.
آب‌بندی بتن به‌منظور افزایش دوام سازه‌های بتنی در مجاورت آب مانند تونل‌ها، سدها، مخازن آب و فاضلاب، مخازن نگهداری انواع مایعات، سازه‌های زیرزمینی در مجاورت تراز بالای آب زیرزمینی مانند متروها، ایستگاه‌های پمپاژ و زیرزمین‌ها از اهمیت بالایی برخوردار می‌باشد.

پانل‌های بتن اکسپوز به پانل‌های بتنی‌ای گفته می‌شود که سطح نمایان نهایی کار با استفاده از بتنی صاف و صیقلی اجرا گردد و بر روی آن پوشش بتنی مصالح دیگری اجرا نشود. بنابراین در این نوع بتن‌ها، کیفیت ظاهری و سطحی بتن از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. در سال‌های اخیر و با توجه به رشد طراحی‌های مدرن و اکسپوز صنعتی استفاده از بتن‌های اکسپوز به ویژه در سازه‌های عمومی و بناها و سازه‌های معماری پررنگ‌تر شده است.

بتن آب‌بند

بتن زنده

بتن اکسپوز​​​​​​​

استفاده از فناوری نانو امکان تولید بتن شفاف را فراهم آورده که تحولی بزرگ در زمینه طراحی ساختمان‌ها و سازه‌های شهری به شمار می‌آید. این نوع بتن با افزودن فیبرهای شیشه به مخلوط سنگدانه، سیمان و آب به شیوه‌ای متفاوت با شیوه سنتی ساخت بتن، برای تولید محصولی خارق‌العاده تهیه می‌گردد. با توجه به قابلیت‌هایی همچون عبور نور از خود و خلق زیبایی، از این بتن در دیوارها، کف پوش‌ها، بلوک‌ها و کاربردهای متنوع دیگر در حوزه هنر استفاده می‌شود.

ترکیبات بتن شب‌تاب حاوی سیمان، سنگدانه های ریز و فسفر مانند آلومینات استرانسیوم می‌باشد. محصولات بتنی شب‌تاب دارای مقاومت مکانیکی خوب به همراه مقاومت بالا در برابر لغزش می‌باشند. در این نوع بتن‌ها افزودن آلومینات استرانسیوم فسفرسنت، درخشندگی را تا 10 ساعت برای محصولات بتن ایجاد می‌کند. با توجه به قابلیت‌های این بتن در نگهداری نور، انرژی و انعکاس آن در تاریکی  و خلق زیبایی می‌توان از این بتن در دیوارها، کف پوش‌ها، سنگ‌فرش‌ها، بلوک‌ها و کاربردهای متنوع دیگر در حوزه هنر استفاده نمود.

بتن شفاف

بتن شب‌تاب

خدماتی که ما ارائه میدهیم